Driver du en restaurang och vill synas på ett snyggt och proffsigt sätt?

På Restaurangkatalogen kan du presentera din restaurang till besökare genom att enkelt skapa ett konto och lägg upp ditt företag - med presentation, adressuppgifter, logotyp, bilder, menyer, veckans lunch och länkar till sociala medier. Dessutom får du fullständig statistik och kan se hur många som har sett din sida och klickat på dina länkar.

Restaurangkatalogen ser till så du blir synlig för besökare runt om i Sverige och att din verksamhet fortsätter att få nya kunder.

Hur lägger jag upp mitt företag?

Att lägga upp sitt företag på Restaurangkatalogen är enkelt. Du skapar ett konto till höger på den här sidan (längst upp om du surfar på en smartphone). När du har skapat ditt konto och bekräftat din e-postadress så kan du börja lägga in information om ditt företag. När du är färdig trycker du bara på "publicera sida". Vi granskar alla företag som läggs upp på Restaurangkatalogen.

Vad kostar det?

Restaurangkatalogen har en uppläggningskostnad på 500 kr exkl. moms. I priset ingår just nu tolv månader med premiumfunktioner (värde 2500kr). Efter perioden kan du välja att fortsätta med premium. Vill du inte ha premium så konverteras ditt konto automatiskt till ett gratiskonto.

Vad är premium?

Att visa upp sitt företag på Restaurangkatalogen med namn, adress, telefonnummer, e-postadress och webbadress kostar ingenting bortsett från uppläggningsavgiften. Vill du komplettera med din egna logotyp, dagens lunch, bildgalleri, bilder från Instagram och länkar till eventuellt bokningssystem och sociala medier behöver du köpa premium. Mer information om detta får du på "min sida" när du har skapat ditt konto och loggat in.